Pandur de Liga Campionilor

Mijlocaşul Laurenţiu Iorga, despre care presa sportivă scrie că este dorit de toate echipele de Liga I, a semnat pe doi ani cu Pandurii Târgu Jiu. Iorga a fost campion al României cu Oţelul Galaţi şi speră să joace şi cu Pandurii în cupele europene.

Iorga a jucat campionatul trecut pentru Astra Giurgiu. Jucătorul de 26 de ani s-a despărţit de vicecampioană după un singur an de contract, la dorinţa lui. Jucătorul susţine că nu a fost folosit constant şi avea nevoie de o nouă echipă. „Trebuia să îmi prelungesc contractul cu încă doi ani, dar nu am mai dorit pentru că nu mai aveam loc. Nu am mai fost folosit în mandatul lui Florin Marin şi de aici au început problemele. Sper să redevin jucătorul care cucerea titlul de campion al României cu Oţelul Galaţi şi să evoluez în cupele europene”, a declarat Laurenţiu Iorga pentru fanatik.ro. Jucătorul a spus că Grigoraş este motivul pentru care a ales Târgu Jiu. „Este un antrenor care mă inspiră şi mă ambiţionează. Este unul din motivele pentru care am ales Pandurii, asta şi stilul de joc pe care îl are dânsul, unul ofensiv şi care mi se pliază bine”, a spus Iorga pentru site-ul clubului.

Laurenţiu Iorga a semnat un contract cu Pandurii valabil doi ani, până în iunie 2016. „Iorga este un mijlocaş de bandă recunoscut pentru viteza şi tehnica sa precum şi pentru centrările precise pe care le reuşeşte. Jucătorul în vârstă de 26 de ani a jucat chiar şi în cea mai importantă competiţie intercluburi din lume, Liga Campionilor, în culorile celor de la Oţelul Galaţi, în urmă cu 3 sezoane, bifând acolo patru apariţii. În Liga 1, Iorga a bifat până acum în carieră 178 de meciuri, 21 de goluri şi 15 pase de gol. Jucătorul de 1,78 metri a reuşit în trecut să apere de 7 ori şi culorile reprezentativei României de tineret, naţională pentru care a şi marcat un gol. Îi urăm bun venit lui Laurenţiu Iorga la Pandurii Târgu Jiu şi în dorim să aibă cât mai multe reuşite alături de echipa noastră!”, este mesajul postat pe pagina oficială a clubului.

GLUME

Nu doar Iorga visează la cupe europene. Portarul echipei Pandurii, Răzvan Stanca, a declarat ieri că obiectivul echipei este un loc de cupe europene, dacă nu chiar câştigarea campionatului. La auzul acestei declaraţii, antrenorul Petre Grigoraş a replicat: Să-i spună cineva că nu mai joacă la Steaua.

Vizualizări: 170

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: