O nouă campioană naţională dată de CS Pandurii Târgu Jiu

Adina Amzucu, atleta clubului Pandurii Târgu Jiu, a devenit campioană naţională la junioare 3 în proba de înălţime, în urma competiţiei desfăşurată în week-end la Bucureşti. Adina Amzucu este a doua campioană naţională dată de CS Pandurii în mai puţin de o lună. Andreea Paşcu a obţinut acelaşi titlu la proba de alergare montană în urmă cu aproximativ trei săptămâni. Ambele campioane se pregătesc pentru Campionul Naţional pentru senioare, care va avea loc în perioada 20-21 iulie. Antrenorul Ion Bură este convins că tinerele sportive vor aduce la Târgu Jiu noi trofee.

Adina Amzucu, fiica fostului fotbalist de la Pandurii - Dan Amzucu, a reuşit performanţa de 1,65 metri la săritura în înălţime, rezultat care a clasat-o pe primul loc la nivel naţional după competiţia desfăşurată week-endul trecut la Bucureşti. Tânără campioană a României, antrenată de Ion Bură, a încercat să obţină o performanţă de 1,70 metri, însă nu a reuşit să obţină acest rezultat. Chiar şi în aceste condiţii, rezultatul Adinei Amzucu nu a fost depăşit de nici o altă concurentă. Antrenorul Ion Bură şi-a pus mari speranţe în aptitudinile sportive ale Adinei Amzucu. „Aşa cum am mai spus şi înainte ca Adina Amzucu să participe la competiţia din Turcia, din luna aprilie, sunt convins că rezultatele sale vor fi din ce în ce mai bune. Iată, acum a reuşit performanţa de 1,65 metri la săritura în înălţime şi sunt sigur că la următoarele concursuri va ajunge să obţină 1,70 metri”, a declarat Ion Bură.

Andrea Pâşcu, la Campionatul European

Adina Amzucu este a doua campioană naţională la atletism pe care o dă Clubul Sportiv Pandurii Târgu Jiu în mai puţin de o lună. Andreea Pâşcu s-a clasat pe primul loc la proba de alergare montană, iar mâine va pleca în Franţa pentru ca în data de 12 iulie să participe la Campionatul European de Alergare Montană. Antrenorul Ion Bură spune că ambele sale eleve vor participa şi la o competiţie pentru senioare. „Andreea Pâşcu este cea mai bună junioară la proba de alergare montană din ţară. Performanţa a fost obţinută în urmă cu aproximativ trei săptămâni, iar miercuri vom pleca în Franţa pentru a participa la Campionatul European de Alergare Montană. Ambele tinere, Adina Amzucu şi Andreea Pâşcu, vor participa şi la Campionatul Naţional pentru senioare care se va desfăşura în perioada 20-21 iulie”, a precizat antrenorul Ion Bură.

Vizualizări: 163

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: