Meciul Gilortului cu ultima clasată, devansat cu o zi

În următoarea etapă din Liga 3, Gilortul Târgu Cărbunești se va deplasa la Reșița pentru meciul cu Progresul Ezeriș. Clubul gorjean a anunțat că meciul din etapa a 7-a,  care fusese programat pentru sâmbătă, a fost devansat cu o zi și se dispută vineri, 7 octombrie, începând cu ora 15:00, pe Stadionul Gloria din Reșița.

Gilortul Târgu Cărbunești va juca în deplasare în etapa viitoare dar nu va mai juca sâmbătă, cum se anunțase deja. Clubul oltean a anunțat modificarea programului la solicitarea echipei gazdă. „Partida dintre Progresul Ezeriș și Gilortul, programată inițial pentru sâmbătă 8 octombrie, se va desfășura, la solicitarea gazdelor, vineri 7 octombrie, pe Stadionul Gloria din Reșița, începând cu ora 15:00. Deoarece sâmbătă, pe Stadionul Gloria din Reșița, acolo unde Progresul Ezeriș dispută meciurile de pe teren propriu, este programat un meci din Liga Națională de Fotbal American, iar pregătirea jocului presupune un trasaj diferit al terenului, conducerea formației gazdă a solicitat clubului nostru și Departamentului competiții din cadrul FRF să devanseze cu o zi partida dintre Progresul și Gilortul, meci contând pentru etapa a VII-a, din seria 7, a Ligii a 3-a”, a anunțat clubul din Târgu Cărbunești.

Gilortul va întâlni în această etapă ultima clasată, Progresul Ezeriș, acesta fiind al doilea meci oficial după numirea noului antrenor Mario Găman.

Vizualizări: 323

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: