Meciul Islanda – România se va juca, dar fără spectatori

Meciul Islanda - România din barajul de calificare la Euro 2020 se va juca, dar fără spectatori, a anunţat vineri FRF.  Federația Română de Fotbal a anunțat că fanii români care și-au cumpărat bilete își vor primi banii plătiți pe tichete.

Mai sunt 13 zile până la partida Islanda-România, dar meciul este sub semnul întrebării. Deocamdată se știe sigur că se va juca fără spectatori. Ministerul Sănătății din Islanda a anunțat că au fost interzise toate evenimentele la care participă mai mult de 100 de persoane, în condițiile pandemiei de coronavirus. Interdicția este valabilă patru săptămâni.

Având în vedere decizia luată vineri de Guvernul Islandez, conform căreia numărul maxim de participanţi la un eveniment este de 100 de persoane, Federaţia Islandeză de Fotbal a anunţat că partida Islanda – România se va desfăşura cu porţile închise. Meciul e programat pe 26 martie, pe stadionul Laugardalsvöllur din Reyjkjavik.

Sunt însă șanse mari ca duelul să fie amânat, iar  UEFA va lua marți o decizie privind partidele din play-off. Românii susțin amânarea partidei  pentru că selecționerul Mirel Rădoi are în vedere mai mulți fotbaliști din zona roșie, care nu vor ajunge la meciul programat pe 26 martie.

Vizualizări: 711

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: