Burleanu: Vom suspenda orice activitate fotbalistică din România!

Preşedintele FRF Răzvan Burleanu  a declarat că,  în privința epidemiei de coronavirus din România, se are în vedere şi suspendarea activităţii  fotbalistice din ţară  după modelul Italiei. Oficialul FRF a precizat că cinci jucători reprezentativi nu vor fi convocați la naționala României din cauza pandemiei de coronavirus.

 Organizația Mondială a Sănătății a declarat pandemie de coronavirus. Situația de la nivel mondial ar putea afecta în mod direct și fotbalul românesc. Meciul naționalei lui Mirel Rădoi cu Islanda este în pericol să nu de mai dispute. Președintele FRF a vorbit despre subiectul momentului în fotbalul românesc și nu numai.

Răzvan Burleanu spune că se poate ajunge la suspendarea oricărei activități fotbalistice din România. „Dacă se izolează Bucureștiul, vom suspenda orice activitate fotbalistică din România, nu numai Liga 1. Toate celelalte competiții pot fi supuse acestui scenariu”, a declarat Răzvan Burleanu la Digi Sport.

„Trebuie să așteptăm, să așteptăm un mesaj din partea autorităților. Să avem cele mai bune date. E un aspect pe care îl luăm în considerare. Nu avem informații tocmai bune. Lucrăm la acest scenariu de a suspenda această acitvitate fotblistică. Nu aș vrea ca noi, ca fotbal, să contribuim la această panică. Nu vrem și noi ca cel mai important eveniment social din România sa aibă de suferit.  Dacă apare un caz de coronavirus în fotbalul românesc suspendăm orice competiție fotbalistică”, a mai spus președintele FRF.

Cinci jucători nu vor fi convocați la naționala României din cauza pandemiei de coronavirus.  „În primul rând, ceea ce este cel mai important este siguranța jucătorilor. Nu îi vom convoca pe acești jucători cinci jucători care nu vor putea să ajungă în România”, a declarat Răzvan Burleanu pentru Digi Sport.

Ionuț Radu (Parma), Vlad Chiricheș (Sassuolo, din provincia Modena), Vasile Mogoș (Cremonese, din regiunea Cremona), Romario Benzar (Perugia, din regiunea Umbria) și Ciprian Tătărușanu (Olypique Lyon, Franța) sunt jucătorii vizați de Răzvan Burleanu

Vizualizări: 797

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: