Medalii pentru CS Pandurii la Campionatul Național de Box

Federația Română de Box a organizat la finalul săptămânii trecute și în weekend Campionatului Național de Box pentru tineret, masculin. La competiția care a avut loc la Bacău au urcat pe podium și sportivii clubului târgujian Pandurii aceștia câștigând un titlu de campion și medalia de aur precum și o medalie de argint și o medalie de bronz, după cum se arată pe pagina oficială a Federației Române de Box.

Bacăul a găzduit, la Sala de Sport a Colegiului Național Pedagogic „Ștefan cel Mare” și în Pavilionului Expoziţional de la Centrul de Afaceri și Expoziții,  Campionatul Național de Box pentru Tineret, ediția 2023. La întrecerile finale au luat parte peste 100 de sportivi de la 51 de cluburi din țară, printre care și o serie de sportivi de la CS Pandurii Târgu Jiu. Trei dintre aceștia au reușit să ajungă în semifinale și finalele programate chiar de Ziua Națională.

Este vorba de Căldăraru Florin, care a devenit campion național la categoria 57 de kg, de Daniel Bucur care a câștigat medalia de argint la categoria 48 de kg și de Alex Cocoranu, care a urcat pe podium după ce s-a clasat pe locul trei la categoria 48 de kg, conform clasamentului finalelor prezentat de Federția Română de Box.

Galerie foto



Vizualizări: 488

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: