Gilortul Cărbunești și-a luat revanșa în fața Voinței Lupac

Dacă în meciul tur Voința Lupac a învins Gilortul cu scorul de 2-1, e această dată jucătorii de la Cărbunești și-au luat revanșa. Gorjenii au învins cu același scor în ultimul meci al anului și încheie această parte a sezonului cu un moral bun.

 A fost un meci de luptă pe un teren greu, care a avantajat formația oaspete, cu jucători mai puternici și cu un moral bun după cele 4 victorii consecutive și un golaveraj de 14-4.

„Gilortul a început mai bine și a controlat prima repriză. Roncea are șansa să înscrie un gol de generic, din foarfecă, dar mingea se scurge în aut de poartă, aproape de bara porții cărășene. Totuși, oaspeții lovesc primii prin Gabriel Ursu. Acesta șutează de la 25 m și mingea intră în poarta Gilortului, lângă rădăcina barei din dreapta. Nu avea să fie singurul gol al primei reprize. Săulescu centrează de pe dreapta pe partea opusă, Marina șutează în bară, iar Constantin Roncea trimite în plasă din 3 m. Siewe putea să întoarcă rezultatul până la pauză, dar lovitura de cap a acestuia prinde pământul în fața porții adverse și Mereu reține balonul. În minutul 53 Gîlcescu recuperează un balon din picioarele lui Mereu, iar Roncea de două ori și Popescu, în aceeași fază, nu reușesc să perforeze poarta Lupacului și irosesc cea mai mare ocazie a meciului. Gilortul mai ratează șansa să treacă în avantaj prin Pătrășcoiu și Gîlcescu. Ivașcu este și el aproape de reușită, iar Oprița salvează Gilortul de la gol în două situații. Avramovici lovește vinclul porții lui Oprița din lovitură liberă de la 17 m.

Marian Habet este autorul moral al golului care a adus victoria. Șutul acestuia din apropierea colțului terenului îl lovește pe Banac și mingea ricoșează în poarta lui Mereu, la colțul scurt”, se arată în cronica de meci a echipei gorjene.

Golul a adus bucuria pe stadionul Cristinel Răducan și cele trei  puncte au rămas la Cărbunești. Acesta a fost și ultimul meci oficial pentru Gilortul, victoria fiind una importantă pentru că  menține echipa la distanță de primul loc retrogradabil.

Vizualizări: 646

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: