Medic cunoscut, șef de secție prin concurs

Un nou concurs pentru șefia unei secții importante din Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu. Este vorba de Ortopedie-Traumatologie, secție care numără 48 de paturi.

Dr. Bogdan Niculescu a fost reconfirmat în funcție, fiind, de altminteri, și singurul candidat. Medicul a obținut punctaj maxim la proba practică, dar și la interviu, în cadrul căruia și-a susținut proiectul de management.

La proba scrisă, Niculescu a fost notat cu 93,3 puncte, iar la analiza și evaluarea activității profesionale și științifice a primit alte 53 de puncte. Punctajul total obținut a fost de 346,3 puncte.

Niculescu conduce secția de Ortopedie din anul 2014. A reușit modernizarea, extinderea și dotarea ei, cu sprijinul autorităților locale, dar și a unor oameni de afaceri din județ.

În primăvara anului trecut, medicul ortoped a anunțat că a realizat prima intervenție de chirurgie spinală la Târgu Jiu, împreună cu neurochirurgul Dorin Bica. Cei doi au efectuat o intervenție minim invazivă de stabilizare a unei vertebre fracturate, procedeu denumit vertebroplastie, la o pacientă de 53 de ani.

Absolvent al universității de medicină din Timişoara, doctorul Bogdan Niculescu a efectuat un schimb de experiență în Franta, dar a ales să profeseze în România.

Vizualizări: 10,826

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: