Medicii de la Cardiologie s-au răzgândit. Cum a fost rezolvată problema gărzilor

Managerul celui mai mare spital din Gorj anunță că a fost rezolvată problema gărzilor de la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu după ce aproape toți medicii și-au depus demisiile. 

Dumitru Vienescu a transmis că doar doi medici au plecat din spital, dar fac, în continuare, gărzi. Ceilalți au rămas atât în activitatea curentă, cât și în linia de gărzi și nu mai sunt probleme, dă asigurări Vienescu. 

"A fost problema la Cardiologie. Am solicitat atunci preavize celor care și-au dat demisia. A trebuit să discut și cu medici rezidenți de la Timișoara, care au făcut 12 gărzi la Spitalul Județean. Doi medici au plecat din activitatea curentă, dar au rămas în linia de gardă, iar ceilalți medici au revenit asupra deciziei și își desfășoară activitatea atât în activitatea curentă, cât și în linia de gardă. Graficul de gărzi a fost asigurat în luna iulie, în august este asigurat. Toate zilele sunt acoperite. Activitatea se desfășoară normal la Cardiologie", a declarat Dumitru Vienescu, managerul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, într-o emisiune la Tele3.

Vizualizări: 2,660

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: