Mentalistul Cristian Gog arată astăzi IMPOSIBILUL la Târgu Jiu

Cel mai cunoscut mentalist din România, Cristian Gog, se va juca astăzi cu minţile gorjenilor, într-un spectacol de două ore susţinut pe scena Casei de Cultură din Târgu Jiu. Spectacolul are loc începând cu ora 19.00. Evenimentul face parte din turneul naţional „Imposibilităţi”.

Cristian Gog, câștigătorul celui de-al doilea sezon “Românii au talent”, vine astăzi la Târgu Jiu. „În cadrul spectacolului, timp de două ore, voi încerca să îi fac pe cei din sală să creadă în IMPOSIBIL. Misterul şi buna dispoziţie se vor îmbina în cadrul numerelor de citire şi influenţare a gândurilor telepatie, hipnoză şi multe altele” scrie Cristian Gog pe blogul său.

Biletele se găsesc la Casa de Cultură a Sindicatelor iar preţul acestora variază între 20 de lei pentru elevi studenţi şi pensionari, 40 de lei biletul normal şi 110 biletul VIP care include afişul cu autograf, o lingură personalizată cu suport special, dar şi posibilitatea de a-l întâlni pe maestrul mentalist după spectacol, după cum se mai arată pe blogul său. Gorjenii sunt aşteptaţi în număr mare să vadă un show marca Cristian Gog. 

Vizualizări: 188

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: