Merg marţi la Tallinn sau joi la Rhyl?

Pandurii îşi va afla diseară numele adversarului din turul 2 preliminar. UEFA le-a jucat o festă gorjenilor şi îi pune să joace primul meci în deplasare şi returul la Tg-Jiu, adică invers de cum era programat iniţial.

Anunţul oficial al UEFA a venit ieri la club. Dacă pandurii vor da piept cu Levadia Tallinn, partida tur se joacă în Estonia marţi. Dacă Bala Town va merge mai departe, primul meci se va juca la Rhyl joia viitoare.

Galezii au avans din tur

Surprinzător pentru mulţi, galezii de la Bala Town sunt favoriţi după meciul tur de la Rhyl. Micuţa Bala s-a impus cu 1-0 în faţa celor de la Levadia Tallinn şi trebuie să reziste diseară în Estonia pentru a se califica în turul 2 preliminar. Meciul de la Tallinn se joacă de la ora 19 şi va fi arbitrat de o brigadă din Republica Moldova. Pandurii nu vor trimite probabil un spion la acest meci, ci vor analiza partida prin sistemul InStat care le va oferi toate datele despre jucătorii celor două echipe. Vicecampioana Estoniei e obligată să se califice pentru a evita umilinţa de a fi eliminată de o echipă mediocră din Ţara Galilor, dar meciul e deschis oricărui rezultat.

Manşa tur se joacă în deplasare

Încă de la tragerea la sorţi de pe 24 iunie şi până marţi se ştia că pandurii vor juca primul meci din turul 2 preliminar al Europa League pe teren propriu. Pe site-ul UEFA a apărut acum două zile informaţia că lucrurile s-au schimbat şi primul meci e programat în deplasare. Ieri a venit la club şi confirmarea oficială, veste care nu le pică deloc bine pandurilor. Lucrurile sunt şi mai complicate. Gorjenii nu ştiu încă unde vor juca pentru că nu s-a decis echipa calificată dintre Bala şi Levadia, dar nici când. UEFA le-a transmis că dacă se califică estonienii, Pandurii va juca la Tallinn marţi 16 iulie iar dacă vor merge mai departe galezii, atunci meciul e programat joi 18 iulie la Rhyl. O veste care vine cu doar câteva zile înaintea manşei tur şi care arată că nu numai LPF-ul lui Mitică Dragomir se joacă cu programările, ci şi forul european are aceste metehne.

25 – iulie e data la care Pandurii va juca la Tg-Jiu în turul 2 Europa League

Vizualizări: 155

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: