Mesaje răvășitoare după moartea șefului din DSP Gorj. Reacția soției!

Sunt momente extrem de dureroase în familia lui Adrian Dobrin, șeful Sanepid Gorj, care a murit după ce a făcut o formă severă de Covid 19. El va fi înmormântat, luni. Soția și fiica au transmis mesaje răvășitoare.

Chiar când trebuia să-și sărbătorească ziua de naștere, soția lui Adrian Dobrin și-a adus soțul acasă pentru a-l conduce pe ultimul drum. Șeful Sanepid Gorj a murit în spitalul din Vâlcea. Era în drum spre București, în ambulanță, când s-a ars o siguranță la tabloul electric și ventilatorul la care era conectat nu i-a mai putut administra oxigen.

Bărbatul, de 48 de ani, a fost ventilat manual până a fost dus la Unitatea de Primiri Urgențe din Vâlcea. Acolo a fost stabilizat, dar starea i s-a înrăutățit după ceva timp, iar la două ore distanță, a făcut stop cardio-respirator, iar medicii n-au mai putut să-l readucă la viață. În evidența medicilor, nu figura cu vreo boală.

Infecția cu Covid i-a afectat plămânii în proporție de 95%. E și motivul pentru care nu a fost solicitat un elicopter SMURD pentru transferul său la clinica din capitală, unde ar fi trebuit să ajungă cu salvarea.

Familia a anunțat că bărbatul va fi înmormântat luni, la Dănești. “Cu inima împietrită vă anunț și eu ca l-am pierdut pe Adrian! O sa mergem in continuare impreuna pe acelasi drum, chiar daca nu fizic, noi tot impreuna o sa crestem fata. As fi vrut sa imbatranim impreuna. Era tot ce-mi doream mai mult. Inima mea e inca plina de tot ce ai reprezentat pentru noi. Inhumarea va avea loc maine in jurul orei 13.00 la cimitirul din Bucureasa. Cu rigorile impuse ne vom putea lua pe rand ramas bun. Va multumesc ca-mi sunteti alaturi, iar tie, Adrian, iti promit ca vei fi mandru de noi in continuare. Esti permant in sufletul nostru, puiu”, a fost mesajul soției lui Adrian Dobrin.

Un mesaj dureros de adio a fost postat și de fiica sa, care a împlinit 21 de ani în urmă cu doar câteva zile: “Doare tati, doare sa stiu ca nu vei mai fi langa mine. Esti EROUL meu si iti promit ca vei fi mandru de mine si nu te voi dezamagi niciodata. Te iubesc, sufletul meu!”.

La Serviciul Județean de Ambulanță Gorj, luni, va ajunge Corpul de Control al prefectului. Directorul instituției a anunțat că a cerut notă explicativă echipajului de pe ambulanță, dar nu va deschide o anchetă, susținând că au fost respectate toate protocoalele și că moartea bărbatului nu ar fi survenit din cauza defecțiunii apărute la sistemul electric al salvării, ci din cauza infecției severe cu Sars-Cov2. Dobrin fusese diagnosticat cu pneumonie severă și insuficiență respiratorie acută. Conducea Inspecția de Sănătăte Publică din cadrul DSP Gorj și a fost permanent în controale în focare, în centrele de carantină, în stațiunea Rânca și în alte zone aglomerate din județ încă de la debutul pandemiei.

Vizualizări: 6,188

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: