Mesajul unei tinere după ce o rudă de-a sa a fost victima unui accident rutier

Bătrâna din comuna Căpreni, care a decedat după ce a fost lovită de o mașină, a lăsat în urma sa o familie îndurerată. Chiar dacă avea o vârstă înaintată, 83 de ani, rudele femeii sunt revoltate că aceasta a pierit fulgerător, într-un accident de circulație. Ea a fost acroșată de o mașină, marți seara.

Una dintre nepoatele bătrânei și-a spus of-ul pe pagina sa de Facebook, acolo unde au fost postate alte zeci de mesaje de condoleanțe.

„Azi o veste cruntă mi-a rupt inima. Sufletul, viața și inima mea numai este. Jumătate din mine este distrusă. Cel mai rău este ca ai fost omorâtă (nu că ai murit de bătrânețe). Aveam deja prea mulți îngeri acolo sus, pe tine te voiam aici jos să mă iei în brațe când vin acasă și sa-mi spui că nu a existat pe glob una ca mine. Dumnezeu să te odihnească, bucățică din mine”, a transmis nepoata victimei.

Corpul neînsuflețit al femeii a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală din Târgu Jiu. În ceea ce îl privește pe șoferul vinovat de producerea tragediei, acesta s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă.

„Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat de 53 de ani, din comuna Bustuchin, în timp ce conducea un autoturism pe DN 6 B Cornetu, din direcția Stoina-Hurezani, a acroșat o femeie de 83 de ani, din comuna Căpreni, care se deplasa pe stradă, în calitate de pieton. În urma impactului femeia a decedat. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă” a transmis IPJ Gorj.

Vizualizări: 2,938

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: