Mesajul unui tânăr din Târgu-Jiu a strâns mii de vizualizări în 2 zile

Un mesaj emoționant pentru gorjeni vine din partea unui tânăr licean care îndeamnă să ”Stăm acasă”. Videoclipul a fost postat în urmă cu 2 zile și deja are mii de vizualizări. Vorbim de Tudor Ciutacu, un adolescent de 16 ani care a reușit să ajungă la sufletul gorjenilor.

Tudor Ciutacu are 16 ani și este elev al Colegiului „Gheorghe Magheru“ din Târgu-Jiu. Liceanul este legitimat și la Clubul Sportiv Pandurii Târgu-Jiu, iar de câteva luni a început să facă videoclipuri pe care le postează pe site-uri de socializare.

Până în acest moment, a realizat 5 clipuri dintre care și acesta care a devenit viral în rândul gorjenilor. ”De câteva luni am început să fac videoclipuri pe care le postez pe pagina mea de Instagram. Nu lucrez foarte mult la ele. De exemplu, dacă fac textul seara sau când am inspirație, a doua zi fac filmarea și editarea. Dacă am timp pot să le fac și într-o zi. Merg destul de bine, pentru știu ce am de spus. Pe editare nu pun accent prea mult în acest moment, pentru că mă axez pe mesaj”, a declarat Tudor Ciutacu.

Tudor ne îndeamnă să stăm acasă, dar și să apreciam mai mult fiecare zi. ”M-am gândit să fac și acest videoclip pentru că oamenii trebuie să înțeleagă că trebuie să aibă grijă de ei, dar și cei din jur și să aprecieze mai mult fiecare zi. Am postat videoclipul în urmă cu 2 zile și deja am 5.000 de vizualizări”, a mai spus Tudor Ciutacu.

Mesajul l-a impresionat și pe primarul Municipiului Târgu-Jiu, Marcel Romanescu, care a distribuit videoclipul pe pagina de socializare. ”Un mesaj puternic, emoționant și care ne dă speranță. Vine din partea unui tânăr din Târgu Jiu care a creat acest film superb. Recunosc că m-am temut că oamenii își vor pierde speranța. Dar văd tineri optimiști care dau dovadă de o forță, tărie de caracter și maturitate incredibile”.

Vizualizări: 10,231

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: