Fostul patron al Formulei 1 a devenit tată la 89 de ani

Bernie Ecclestone, fostul patron al Formulei 1 până în 2017, a devenit din nou tată, la aproape 90 de ani. Fabiana Flosi, în vârstă de 44 de ani, a adus pe lume, săptămâna trecută, un băieţel, pe nume Ace.

Fabiana Flosi a născut în Elveţia, la Interlaken, şi nu a existat niciun fel de complicaţie, în ciuda vârstei mamei. Pe Ace Ecclestone, copilul cu tată de 89 de ani şi o soră de 65, îl aşteaptă o viaţă de lux.  Tatăl său are o avere uriaşă, estimată la aproximativ 2,5 miliarde de lire sterline.

Printre proprietăţile impresionante ale lui Bernie Ecclestone se regăsesc: un avion privat Dassault Falcon 7x (evaluat la 40 de milioane de lire), o cabană în Aplii Elveţieni (23 de milioane de lire) sau un yacht (Petara - numit după fiicele sale, Petra şi Tamara), evaluat la 30 de milioane de lire.

Bernie Ecclestone are astăzi o avere de circa 2,5 miliarde de lire. Povestea lui este una inspirațională. Britanicul s-a lăsat de școală la 16 ani, ca să devină pilot de curse. Nu a reușit, dar a făcut mulți bani în industria sporturilor cu motor. Magnatul are de gând, potrivit propriilor declarații, să o ajute pe soția sa la creșterea copilului. Inclusiv să schimbe scutece. ”Vreau să fiu prin zonă cât mai mult posibil. Fiicele mele îmi spun că voi trăi 120 de ani. Dar nu e genul de lucru pentru care să-ți faci planuri. Sunt încă activ. Secretul? Nu-l știu. Nu fac lucruri speciale ca să rămân sănătos. Însă îmi păstrez mintea tânără”, a explicat Ecclestone.

Din căsniciile anterioare, cu Ivy Bamford, respectiv Slavica Radic, Ecclestone mai are trei fete, Deborah, 65 de ani, Tamara 36 şi Petra 31.

Vizualizări: 2,519

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: