Andra a arătat fanilor faţa ei de dimineaţă

Solista Andra s-a filmat fără pic de machiaj şi a arătat fanilor o altă faţă, cea pe care ei o văd mai puţin dar familia o vede zilnic. Provocarea lansată de artistă a fost pentru fanii de pe internet cărora le-a recomandat să facă la fel.

„Nu te feri să te arăți exact așa cum ești! Numai așa poți câștiga cu adevărat o inimă!”, a scris Andra postând şi o serie de fotografii fără machiaj şi fără a fi editate.  Andra este una dintre cele mai iubite artiste din România, iar aparițiile ei în public sunt întotdeauna impecabile. Cu toate astea, interpreta nu are o reținere în a se afișa nemachiată, atunci când se află în timpul liber, împreună cu familia ei. Așa s-a întâmplat și acum, când cântăreața a postat pe contul de socializare imagini în care apare fără strop de machiaj. Soția lui Cătălin Măruță a postat în repetate rânduri astfel de imagini pe Instagram și nu numai, iar gestul său a fost lăudat.

Odată cu aceste imagini, cântăreața a lansat și o provocare fanilor ei, să facă şi ei astfel de fotografii, fără machiaj, și să arate lumii adevărata lor față. „Am primit o provocare, să mă filmez fără niciun filtru, deși mie îmi plac foarte mult. Am acceptat această provocare, așa că asta sunt eu, dimineața, cu puține cearcăne, deși am dormit și bineînțeles cu pistruii, pe care nu trebuie să îi mai ascund. Mai nou sunt și filtre cu tot felul de pistrui. Așa că vă lansez și vouă această provocare: să vă filmați fără filtru. Să vedem fața voastră naturală, care este cea mai frumoasă!”

Artista a recunoscut că de cele mai multe ori folosește filtrele din telefon, atunci când face un video, însă de data asta, le-a arătat tuturor adevărata față. Admiratorii au felicitat-o pentru curaj.

Vizualizări: 771

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: