Ștefan Bănică nu mai ajunge în Gorj. „Sper să ne vedem la anul“

Zilele orașului Turceni s-au anulat, din cauza creșterii numărului de cazuri de Covid-19. Locuitorii au avut însă parte de o surpriză pregătită de organizatori. Artiștii programați să concerteze le-au transmis un mesaj celor din Turceni, care a fost postat pe pagina de facebook a primăriei.

Ca în mai toate localitățile din Gorj, și la Turceni s-au anulat manifestările de zilele orașului. Dacă inițial autoritățile au sperat că pot organiza evenimentul cu un număr limitat de persoane, în cele din urmă ideea aceasta a fost abandonată.

”Din păcate apariția pandemiei cu coronavirus ne-a dat planurile peste cap, iar anul acesta Zilele orașului Turceni nu vor mai putea fi organizate. Inițial, am luat în considerare până și organizarea acestor manifestări cu un număr limitat de persoane, respectând măsurile impuse prin lege, și anume cele de distanțare socială și purtarea măștilor de protecție, dar pentru că numărul persoanelor infectate cu SARS-CoV-2 este în continuă creștere, ne-am fi aflat într-o situație mult prea riscantă”, a declarat Cristina Cilibiu, primarul din Turceni.

Evenimentul programat pentru perioada 25-26 iulie a fost amânat pentru la anul. Ca să aibă o idee a ceea ce urma să se întâmple la zilele orașului, autoritățile au rugat artiștii care trebuiau să susțină concerte să transmită câte un mesaj pentru locuitorii din Turceni.

Aici erau așteptați Ștefan Bănică Jr., Andreea Bănică, Amna, Lavinia Goste, Marius Zorilă și Orchestra Națională Valahia. „Pe 26 iulie ar fi trebuit să ne vedem în concert la Turceni, s-o facem lată împreună, din păcate lucrul ăsta nu va fi posibil. Vă urez distracție plăcută și sper să ne vedem cu bine la anul“, a fost mesajul lui Ștefan Bănică.

Vizualizări: 1,198

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: