MIhai Gâdea o acuză pe șefa ICCJ de intoxicare

Directorul Antena 3, Mihai Gâdea, o acuză pe șefa Înaltei Curți de Casație și Justiție de intoxicare în cea mai pură formă, după ce aceasta a spus în sala de judecată, sub jurământ, că realizatorul tv a fost acasă la Mariana Rarinca, pentru a-i propune să facă dezvăluiri pe bani.

COMUNICAT

Am aflat cu stupoare că astăzi, în faţă instanţei, sub jurământ, în procesul doamnei Mariana Rarinca, preşedintele ICCJ, Livia Stanciu a declarat că ar fi aflat de la cumnatul domniei sale, care la rândul său ar fi aflat de la doamna Rarinca că eu, Mihai Gâdea, m-aş fi deplasat la domiciliul familiei Rarinca şi aş fi promis sume de bani pentru dezvăluiri despre familia Stanciu.

Consider că avem de-a face cu o intoxicare în cea mai pură formă.

Nu am fost niciodată acasă la familia Rarinca!

Nu am oferit, pretins sau intermediat niciodată vreun avantaj financiar sau de altă natură doamnei Mariana Rarinca sau vreunui apropiat al acesteia.

În calitate de jurnalist, moderator TV şi Director General Antena 3 am tratat subiectul Mariana Rarinca strict din punct de vedere al interesului public.

Am întâlnit-o o singură dată pe Mariana Rarinca, în calitate de invitat al emisiunii Sinteza Zilei, după achitarea definitivă a domniei sale. Mai mult, în emisiunea respectivă, Mariana Rarinca s-a declarat dezamăgită că a sunat la Antena 3 şi cazul ei nu a fost mediatizat pe parcursul procesului.

Dacă, prin absurd, ar fi adevărat ce susţine doamna Stanciu, eu, Mihai Gâdea, mă retrag din viaţa publică. Dacă nu este adevărat, doamna Livia Stanciu ce consecinţe îşi asumă?

Mihai Gâdea

CEO Antena 3

Vizualizări: 158

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: