Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Mihai Pintilii nu vine la Pandurii

Mijlocaşul Mihai Pintilii s-a înţeles cu Pandurii, dar nu şi cu Al Hilal. Arabii vor să-l împrumute pe mijlocaş undeva în Asia, in Qatar sau Emirate, după cum a spus jucătorul.

Pandurii a fost aproape de a-l avea pe Mihai Pintilii pentru trei luni, dar Al Hilal nu şi-a dat acordul. Fostul căpitan al Stelei ar fi de acord să revină la Târgu Jiu, de unde s-a transferat în Ghencea. Totul e pus la punct şi cele două tabere mai aşteaptă doar răspunsul arabilor. “80-90% aş alege Pandurii. Pandurii e echipa care mi-a dat cele mai multe, m-aş duce la Pandurii cu plăcere. Steaua? Nu Steaua. Campionatul e luat, ce rost avea să mă duc la Steaua trei luni. Steaua voia pentru Champions League. Al Hilal nu a vrut şi atunci a fost ok”, a declarat Pintilii, în Antalya, unde se pregăteşte sub comanda lui Anghel Iordănescu. Pe lângă Steaua şi Pandurii, şi Rapid a încercat să-l convingă pe fostul căpitan din Ghencea să vină în Giuleşti: “Au fost mai multe din ţară şi sunt unele de care încă nu ştiţi. Dar nu e vorba de asta. Nu depinde de mine, depinde doar de ei. Ei îmi caută în Qatar şi Emirate, vor să mă ţină mai aproape de ei”, a spus Pintilii la Digi Sport.

Vizualizări: 132

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: