Mihai Rotaru a anunțat transferul cu care a dat lovitura!

Universitatea Craiova s-a impus pe terenul lui Sepsi, scor 3-1, în cea de-a 5-a etapă a play-off-ului din Superliga. După meci, Mihai Rotaru, patronul grupării din Bănie, a dezvăluit care e transferul cu care a dat lovitura.

După victoria din meciul cu Sepsi, scor 3-1, Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, a spus că echipa sa a arătat foarte bine în partida de la Sfântu Gheorghe.

Oficialul grupării din Bănie a avut numai cuvinte de laudă pentru Denil Maldonado, marcatorul golului de 1-0, și a ținut să spună că încă de la început știa că va fi un transfer bun.

„Echipa a arătat bine, s-a văzut că au fost mult mai compacți, ce spunea Costel la conferință. Chiar îmi pare rău că nu am dat mai multe goluri. Și aici Costel trebuie să tragă un semnal de larmă, la câte ocazii am avut nu e normal să fie doar 3-1. Am avut foarte multe ocazii, Maldonado a fost foarte bun.

Maldonado venise nepregătit, terminase în MLS în septembrie, după, ușor-ușor a fost unul dintre cei mai buni oameni ai noștri. Mi se pare un transfer reușit, de când l-am făcut mi s-a părut că o să fie ce trebuie.

Au fost foarte multe ocazii și asta ne bucură. Fotbalul, până la urmă, este pentru spectacol. Bineînțeles că am avut emoții. E un meci de fotbal, suntem implicați emoțional. Dacă nu ai emoții e o problemă.

Podiumul este obiectivul nostru. Singura variantă ca locul 3 să nu joace baraj ar fi ca cea care câștigă Cupa României să nu aibă licență de Europa.

Ar fi super dacă vom termina pe 2. Ne batem cu toată lumea, inclusiv cu Sepsi”, a declarat Mihai Rotaru după Sepsi – Universitatea Craiova 1-3, potrivit Prima Sport.

Vizualizări: 1,272

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: