Mihai Rotaru ar renunța la Universitatea Craiova. Ca suporter

Finanțatorul de la Universitatea Craiova, Mihai Rotaru, a spus reprezentanților presei centrale că din vară va renunța la echipă. După apariția zicerilor sale în ProSport, patronul oltenilor a revenit și a nuanțat declarația inițială.

Publicația de sport națională a detonat bomba și a anunţat intenţia lui Mihai Rotaru de a nu mai investi la Universitatea Craiova. Mai mult, ProSport a dezvăluit că omul de afaceri a vândut business-urile din zona Olteniei unui investitor bulgar. „Din vară nu voi mai continua, dar trebuie spus că s-a prelungit contractul de asociere cu Primăria și Clubul Sportiv până în 2032. Rămâne de văzut cine va investi”, a fost anunțul bombă pe care Mihai Rotaru l-a făcut în exclusivitate pentru ProSport.

Ulterior patronul oltenilor a venit cu câteva precizări legate de plecarea sa de la Universitatea Craiova și a explicat, pentru sursa citată, contextul în care a vorbit despre despărțirea de formația din Bănie, spunând că a vorbit ca suporter. „Au fost discuții între suporteri și în niciun caz destinate spațiului public”, susține Mihai Rotaru despre discuția purtată direct cu reporterul ProSport.

Mihai Rotaru susține că el şi ceilalţi acţionari au investit peste 20 de milioane de euro în cei aproape 10 ani de când se ocupă de clubul din Bănie.

Vizualizări: 874

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: