Speră ca numele stadionului să inspire tinerii să facă sport

Campioana olimpică la maraton Constantina Diță s-a declarat mândră de faptul că Stadionul Municipal din Târgu Jiu îi va purta numele. Sportiva a postat marți pe facebook un mesaj emoționant prin care mulțumește celor care i-au recunoscut performanțele.

Constantina Diță a ținut să le mulțumească celor care au făcut posibil acest lucru și celor care s-au aflat la Târgu Jiu cu ocazia acestui eveniment. „Mă simt onorată și foarte bucuroasă pentru această încununare a recunoașterii meritelor pentru activitatea mea sportivă de excepție dedicată din suflet și Municipiul Târgu Jiu, locul unde mi-am început cariera de sportiv. Această numire a stadionului mă obligă in continuare să fiu implicată in sport”, a spus marea sportivă care își dorește ca numele ei să îi inspire pe viitor pe tinerii care vor să facă sport: „Sper ca numele ”Constantina Diță” acordat acestui edificiu pentru sport din Municipiul Târgu Jiu să inspire generațiile viitoare să facă sport și să obțină rezultate remarcabile, având prin mine exemplul faptului că se poate ajunge în vârful piramidei de valori, atunci când îți impui cu adevărat acest lucru!”

Mesajul a fost postat și în limba engleză, știut fiind faptul că atleta locuiește de foarte mult timp în Statele Unite ale Americii.

Vizualizări: 518

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: