Mii de conserve donate de Scandia sinistraţilor

Scandia Food, liderul pe piața conservelor pe bază de carne din România, a venit în ajutorul sinistraţilor din zonele afectate de inundaţiile înregistrate în ţară săptămâna aceasta. Trei tone de produse au fost livrate în Vaideeni (județul Vâlcea), Novaci și Crasna (județul Gorj) şi distribuite familiilor deja evacuate din gospodării.

Peste 15.000 de conserve au fost distribuite vineri, 1 august, miilor de localnici din comunele puternic afectate de viituri de peste trei metri care au rupt diguri și maluri de protecție. Autoritățile din zonă au luat decizia evacuării a peste 270 de gospodării cu ajutorul Serviciului de Acțiuni Speciale în ziua de marți, 29 iulie.

Andrei Ursulescu, Director General Scandia Food, declară în legătură cu alegerea facută: „Ne confruntam cu o situație extremă, sute de oameni au rămas fără un acoperiș deasupra capului. În calitate de lider al sectorului în care ne desfășurăm activitatea și companie autohtonă, apropiată de români, suntem conștienți de importanța faptului că trebuie să acţionăm rapid şi să încurajăm activităţile prin care ne putem arăta sprijinul pentru cei afectați. Valori precum buna creștere, grija față de semeni și bunul simț sunt adânc înrădăcinate în ADN-ul Scandia Food prin toate brandurile din portofoliu. Resursele noastre, al celor care am fost ocoliți de această tragedie, pot însemna enorm pentru cei din zonele afectate, motiv pentru care îi încurajăm pe toți cei care pot contribui, chiar și cu puțin, să ne urmeze exemplul.”

Recentele donații către sinistrați rezonează cu spiritul campaniilor Bucegi „Odă Bunei Creşteri” și „Strânge semne de recunoștință și-mplineste o dorinţă” desfășurate în 2014, prin care compania şi-a propus să promoveze valorile și principiile care determină românii să fie mai buni și mai atenți cu cei din jur, arată compania într-un comunicat.

Vizualizări: 127

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: