Milioane de bilete vândute pentru mondialele din Rusia

Aproximativ 2,5 milioane de bilete au fost deja vândute pentru meciurile din cadrul Cupei Mondiale a FIFA din 2018, care începe în 11 orașe din Rusia în mai puțin de două luni, a declarat vineri vicepremierul rus Vitaly Mutko. "Aproximativ 2,5 milioane de bilete au fost deja vândute, iar 53% au fost cumpărate de către fanii de fotbal din străinătate", a declarat Mutko, care supraveghează chestiunile legate de sport, turism și afacerile de tineret din guvernul rus.

"Multe țări vor vedea aproximativ 15.000-20.000 de fani ai fotbalului lor venind în Rusia, în timp ce numărul estimat de fani ai fotbalului din Statele Unite se ridică la aproximativ 30.000", a spus Mutko. 

Acum o săptămână, FIFA a anunțat deschiderea etapei a treia a vânzărilor de bilete pentru meciurile din Cupa Mondială de la FIFA 2018.

Organizația mondială de fotbal continuă să reamintească faptul că, la cererea autorităților rusești, toți fanii care participă la meciurile de la Cupa Mondială FIFA 2018 trebuie să depună o cerere pentru un Fan-ID - documentul oficial de identitate eliberat fanilor.

Rusia a venit pentru această Cupă Mondială de la FIFA cu o inovație, care este așa-numita Fan-ID și este obligatorie pentru toți posesorii de bilete. Această inovație a fost testată cu succes în Cupa Confederației FIFA din 2017 din Rusia.

Fan-ID-ul joacă un rol important de securitate în timpul turneului principal de fotbal din Rusia. Un deținător de ID-ul Fan-ului are dreptul să intre în țară fără a avea viză rusească și să rămână pe durata turneului mondial de fotbal. Fan-ID-urile sunt obligatorii, în plus față de biletele achiziționate, pentru a participa la meciurile din turneul Cupei Mondiale din 2018 din Rusia.

Cupa Mondială 2018 FIFA începe în 47 de zile cu meciul de deschidere din capitala rusă Moscovai. Rusia a selectat 11 orașe gazdă pentru meciurile din Cupa Mondială din 2018: Moscova, Sankt Petersburg, Sochi, Kazan, Saransk, Kaliningrad, Volgograd, Rostov-on-Don, Nizhny Novgorod, Ekaterinburg și Samara.

Meciurile din Cupa Mondială 2018 vor avea loc între 14 iunie și 15 iulie, la 12 stadioane situate în cele 11 orașe menționate mai sus din Rusia. Două dintre stadioane sunt situate în capitala rusă.

Vizualizări: 470

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: