Minerii, în prag de iarnă: Fără echipamente și cu geamuri sparte

Cu geamuri sparte la cabinele excavatoarelor și fără echipament de lucru! Așa așteaptă minerii din cadrul Complexului Energetic Oltenia noul sezon rece. Chiar dacă se apropie iarna, angajații nu au primit până acum nici măcar salopetele pentru vară.

Minerii au primit o nouă promisiune. Echipamentul nou va veni până la sfârșitul acestei luni. În prag de iarnă, oamenii se plâng de aceleași probleme pe care le au în fiecare sezon rece și cer să fie remediate.

Ion Popescu, sindicalist în zona Jilț, a declarat că există excavatoare care au geamurile sparte și oamenii vor fi nevoiți să lucreze pe ele chiar și în condițiile în care se va instala frigul.

Popescu a solicitat să fie înlocuite aceste geamuri și să fie grăbită procedura achiziționării de echipamente. „Geamuri sparte la cabinele unor excavatoare, uși dărâmate pe circuitele transportoare de bandă acolo unde stau mașiniștii, lăcătușii la întoarcere și acționare de bandă. Am avut probleme cu echipamentul de lucru. Suntem în octombrie și nici salopetele de vară nu s-au adus până la data aceasta. Avem promisiunea că peste două săptămâni ar veni”, a mai explicat sindicalistul, la Tele3.

Galerie foto



Vizualizări: 2,151

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: