Ministru fără mască la Untold

Ministrul de interne, Lucian Bode, a fost surprins la UNTOLD fără mască de protecție, acuză sindicatul Europol care spune că a folosit masca pentru poza oficială, dar ulterior și-a dat-o jos.

Bode a fost la locului și a scris pe Facebook că se respectă toate regulile: ”Un festival care se bucură de succes și care revine în forță după un an de pauză! De aici, din Centrul de comandă, situația se prezintă bine și este atent monitorizată. Bucurați-vă în siguranță de acest festival și respectați măsurile de protecție!”


”Ministrul Bode a stat la unul din barurile din zona VIP înconjurat de lideri locali ai PNL, a băut un pahar și a plecat după miezul nopții”, scrie si clujust.ro care atrage atentia că ministrul nu avea mască.


De altfel, imaginile surprinse la Untold arată că zeci de mii de tineri s-au distrat seară de seară fără a purta mască, fiind previzibil că așa se va întâmpla. Untold este un festival care are loc an de an la Cluj Napoca, mai multe voci susținând că primarul Emil Boc și-a folosit influența politică pentru ca festivalul să fie autorizat în pandemie.

Vizualizări: 824

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: