Off Road la Runcu cu 60 de echipaje

Un număr de aproximativ 60 de echipaje sunt așteptate la etapa a 3-a din cadrul Campionatului Național de Off Road 2021 – X3M Off Road Challenge. Competiţia se desfășoară în perioada 2-5 septembrie, în comuna Runcu, judetul Gorj, sub organizarea clubului ACS X3M Vâlcea.

Etapa a 3-a din cadrul Campionatului Național de Off Road 2021 se desfăşoară la Runcu, a informat Federaţia de Automobilism. Parcul tehnic și secretariatul etapei sunt amplasate lângă Salvamont Runcu, iar director de concurs va fi Viorel Popa, pilot la clasa Extrem.

Traseele, situate într-o zonă stâncoasă, vor pune la mare încercare abilitățile piloților, cu foarte multe pietre și bolovani. În fiecare zi de concurs, acestea vor avea lungimi de minim 65 Km, la clasa Extrem, ajungând până la 90-95 Km, la clasa Standard.

Joi are loc înscrierea concurenților, verificarea tehnică a vehiculelor şi cazarea concurenților și a însoțitorilor iar înscrierile continuă şi vineri când are loc un briefing şi startul stagiu de traseu TROPHY. Concursurile vor continua sâmbătă iar duminică are loc premierea campionilor.

Vizualizări: 1,011

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: