Runcu: Adrenalină și motoare turate la maxim

Motoare turate la maxim şi adrenalină cât cuprinde. Localitatea Runcu din judeţul Gorj a fost gazda celei de-a 3-a ediţia a Campionatului Naţional de Off Road. Zeci de piloţi şi-au arătat abilităţile pe cele mai interesante şi dificile trasee.

Cea de-a 3-a ediţie a Campionatului Naţional de Off Road organizată la Runcu a adunat laolaltă aproape 60 de echipe de piloţi experimentaţi. Lung de zeci de kilometrii, traseul a fost ca un deliciu pentru piloţi, fiind considerat unul dintre cele mai dificile din ţară.

”Traseul foarte bun. Este un traseu bine făcut. Etapa de la Runcu mereu a fost una foarte frumoasă. Este una de familie, mulţi sunt cu soţiile şi copii. Sperăm să facem treabă, am reuşit să o reparăm.  Sperăm să facem treabă bună în cea de-a doua zi(...) Plin de energie, adică 0,5%. Emoţii nu sunt, doar oboseală, emoţiile au fost ieri. Traseul este superb. Un traseu cu adevărat de extremă”, au spus câțiva piloți.

Oamenii par să fie cei mai încântaţi de competiţia care se organizează în localitatea lor: ” Eu zic că este bine că se desfăşoară astfel de competiţii şi în judeţul Gorj şi la Rânca, dar şi aici la Runcu. Eu zic că este un lucru bun şi să zicem la mai mare(...) Maşinile sunt interesante. Eu am venit mai mult pentru copil să le vadă. Nu vezi aşa ceva în fiecare zi(...) Pare interesant. Ne pare rău că nu am văzut startul, dar măcar sfârşitul, să vedem ce mai apare pe aici”, au declarat localnicii din Runcu.

Competiţia de Off Road a început pe data de 2 septembrie şi se va termina duminică, 5 septembrie 2021, cu premierea participanţilor.

Vizualizări: 2,406

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: