S-a deschis cel mai mare poligon indoor din Sud-Vestul României

Unul dintre cele mai mari poligoane indoor din România și-a deschis porțile în județul Gorj. Iubitorii de senzații tari se pot bucura de o experiență de neuitat, având posibilitatea să tragă la țintă cu pistoale adevărate.

Cel mai mare poligon indoor din zona S-V a României este pregătit pentru cei care vor să aibă parte de distracție și experiență de neuitat. Ideea celui care a pus bazele acestui poligon a plecat de la a face ceva inedit în Târgu Jiu.

”Ideea a plecat de la dorința și necesitatea utilizării și folosirii unui poligon în județul Gorj. Nu aveam așa ceva, iar oamenii trebuia să meargă pe o distanță de 100-200 de kilometri pentru a-și împlini visul”, a spus Victor Mecu, administratorul poligonului.  

 

Cei care vor să participe trebuie să știe că vârsta minimă este de 16 ani. Prețurile sunt pentru toate buzunarele. Acestea pleacă de 50 de lei și pot ajunge chiar și la 800 de lei, în funcție de timpul petrecut și cartușele folosite.  

”De la 16 ani pot participa trăgătorii. Pot participa toate persoanele fizice și juridice, atât societăți comerciale, cât și instituțiile de stat. Prețurile sunt modeste, zic eu. Am încercat să folosim o gamă de preturi sub cele din țară. Utilizăm închiriere de la 20, 30 de minute sau o oră”, a mai spus Mecu.  

Radu este pentru prima dată când trage cu un pistol adevărat și spune că experiența este unică. ”A fost o experiență, este ceva deosebit. Felicitări investitorului. Cred că era nevoie de așa ceva în Gorj. Este pentru prima dată când am tras, este ceva nou și pentru mine. Îmi doresc să revin”, a spus tânărul participant.  

În poligon sunt și instructori profesioniști, iar participanții vor avea parte de o instruire înainte de tragere. ”În mânuirea armamentului, trăgătorul este învățat să execute priza pe armă, încărcarea și mânuirea trăgaciului pe timpul tragerii”, spune Constantin, instructor profesionist.  

MicroRoni, Beretta sau Glock sunt doar câteva dintre armele de top pe care curioșii le pot încerca.

Vizualizări: 9,576

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: