Ministrul Energiei, vizită neanunțată la Roșiuța. Stă în Gorj până marți

Ministrul Virgil Popescu a început, vineri, o serie de vizite în carierele din CE Oltenia. A început cu o carieră din zona Motru, cariera Roșiuța. A stat de vorbă cu administrația și sindicaliștii, fiind interesat mai ales de condițiile de transport din carieră. El a mai spus că va sta în zonă până marți și va face mai multe vizite. ”Vreau să văd cu ochii mei ce se întâmplă”, a spus acesta.

El a dat câteva declarații la sediul companiei din Târgu Jiu.

”Aș fi vrut să mă duc la Jilț, dar înțeleg că e o anchetă și sunt mulți oameni acolo, poliție, ITM și am preferat să-i las pe oameni să-și facă treaba”, a spus Popescu. A adăugat că săptămâna viitoare va avea primele concluzii ale Corpului de Control al Ministerului Energiei.

A fost întrebat despre firma care presta servicii cu mașina implicată în accidentul din carieră: ”Știu că este externalizat acel serviciu, o firmă. Așteptăm rezultatul investigației parchetului”.

Jurnaliștii au insistat mult pe contractele cu firmele de transport marfă și persoane în carieră, însă ministrul a evitat să ofere un răspuns.

Vizualizări: 3,130

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: