Minora din Novaci care a băgat cinci bărbaţi la puşcărie

Lista bărbaților cu care o minoră din Novaci a întreținut relații intime în ultimii ani este completată acum cu un tânăr de 28 de ani din localitate care, în trecut, a și fost încătușat pentru relația respectivă. Maria Narcisa R. i-a picat cu tronc lui Dănuț Udrea, mai ales după ce acesta și-a făcut cont pe o rețea de socializare pentru a lega prietenii „trainice” cu fetele. Minora cu care acesta a întreținut relații sexuale este cunoscută ca fiind „fata sinistratei” de la Novaci, dar și cea care a fugit dintr-un centru de plasament pentru a se prostitua la Motru în urmă cu câteva luni. Adolescenta a băgat trei bărbați atunci în spatele gratiilor, aceștia fiind acuzați că au ajutat-o să se prostitueze. Lista este completă cu un alt bărbat, din Novaci, care s-a culcat și el cu minora după ce a avut acceptul mamei acesteia, femeia sinistrată alegându-se nu doar cu doar penal, ci și cu o condamnare pentru faptele sale, o pedeapsă fiind dispusă și pentru individul care a ignorat vârsta fetei.
Acum lista este completată de Dănuț Udrea, care nici el nu este ușă de biserică. El are probleme cu legea și condamnări la activ pentru că a fost implicat în mai multe furturi, dar și pentru că s-a urcat la volanul unei mașini fără să aibă permis de conducere.
Maria Narcisa R. a crescut într-o baracă pe malul Gilortului până la inundațiile din 2014, atunci apele distrugând locuința.

Vizualizări: 4,295

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: