Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Mircea Băsescu, condamnat definitiv

Mircea Băsescu a fost condamnat definitiv, joi, la patru ani de închisoare pentru trafic de influenţă, în dosarul în care a fost judecat pentru că ar fi primit 250.000 de euro pentru a interveni pe lângă magistraţii pentru soluţionarea unui proces care îl viza pe Sandu Anghel, zis Bercea Mondial. Curtea de Apel Constanţa păstrează astfel decizia dată iniţial de Tribunal. Fratele fostului preşedinte Traian Băsescu a fost  încarcerat în cursul zilei de joi.

Avocatul acestuia a declarat, răspunzând unei întrebări a jurnaliştilor, că decizia Curţii de Apel Constanţa este nedreaptă, dar o respectă. ”Urmează să vedem motivarea instanţei, să vedem ce căi de atac avem. Există nişte contradicţii, dar până nu avem motivarea instanţei nu comentăm”, a afirmat Nelu Taşcă.

Fostul preşedinte Traian Băsescu a precizat că nu are niciun comentariu de făcut în legătură cu condamnarea fratelui său,întrucât este o hotărâre definitivă a instanţei, indiferent de ceea ce crede el. ”În privinţa condamnării fratelui meu nu am de făcut nici un comentariu, fiind o hotărâre definitivă a instanţei, indiferent ce cred eu.

Este o hotărâre definitivă prin care a fost condamnat la patru ani de închisoare, dar măcar Curtea de Apel Constanţa nu a mai reţinut obligaţii de plată din câte înţeleg”, a scris Traian Băsescu pe pagina sa de Facebook. (A.A.)

Vizualizări: 2,175

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: