Mirela Constantin a demisionat de la „Doina Gorjului”

Mirela Constantin, interpreta de muzică populară renumită în urma scandalurilor mondene, a demisionat de la Ansamblul „Doina Gorjului”, chiar înainte de a fi dată afară de către conducerea instituţiei. Directorul Gheorghe Porumbel spune că apariţiile ei la emisiunile de cancan au afectat imaginea ansamblului. Se pare că Mirela Constantin îşi încearcă norocul la Favorit TV pentru a nu rămâne pe drumuri. Aceasta are numeroase apariţii tv după ce a devenit iubita lui Marcel Toader, dar nu pentru a cânta, ci pentru a-şi expune public viaţa.

Gorjeanca Mirela Constantin, fosta soţie a interpretului Ciprian Tapotă Lătăreţu, a devenit cunoscută în urma relaţiei cu afaceristul Marcel Toader, fostul soţ al Gabrielei Cristea. Dornică de a ajunge „vedetă” peste noapte, Mirela Constantin şi-a pus viaţa pe tapet în cadrul emisiunilor mondene. Scandalurile în care a fost implicată nu au fost agreate însă de către conducerea Ansamblului „Doina Gorjului”. „Mirela Constantin este vedetă cu ghilimelele de rigoare. Prezenţa şi prestaţia ei în toate serile în care a apărut la acele televiziuni interesate să-şi vândă marfa pentru noi nu a fost un act de mândrie şi nu ne-a făcut plăcere să ştim că unul din ai noştri e acolo. Ansamblul nostru şi-a propus dintotdeauna şi zic eu că a reuşit să trăiască şi să reziste pe linia valorificării folclorului, pe linia spectacolelor, ci nu din subiecte de gen cancan”, a declarat Gheorghe Porumbel, directorul Ansamblului Artistic Profesionist „Doina Gorjului”. Acesta a mai precizat că pentru gesturi similare cu cele ale Mirelei Constantin, un alt interpret a fost dat afară. „Pentru un gest similar, Constantin Măgureanu a fost dat afară, pur şi simplu. Nu s-a discutat cu el. Eu nu mă joc cu conflictele de muncă, noi ne ocupăm de altceva, nu de show-biz”, a mai precizat Gheorghe Porumbel.  

Demisia, după concediul fără plată

Mirela Constantin a anticipat intenţia conducerii Ansamblului „Doina Gorjului” şi a venit în preîntâmpinarea ei cu demisia. Aceasta şi-a trimis demisia prin fax fără a-şi motiva în vreun fel gestul. Până ieri, aceasta s-a aflat în concediu fără plată, cerut pentru a-şi putea susţine examenele, fiind studentă la Facultatea de Muzică din Craiova. „Până pe data de 17 februarie, Mirela Constantin a fost în concediu de studii. Am primit demisia ei prin fax. A solicitat demisia din funcţia de solist vocal începând cu data de 17 februarie”, a declarat Gheorghe Porumbel. Se pare că Mirela Constantin îşi încearcă norocul la televiziunea Favorit. „Am înţeles că a participat la un casting pe la Favorit Tv, însă nu ştiu ce a făcut acolo”, a precizat directorul Ansamblului „Doina Gorjului”.

Vizualizări: 156

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: