Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Moarte cumplită a unui român din Italia

Un român din Italia, proprietar al unei firme care se ocupă cu reparații de ascensoare, și-a pierdut viața în seara zilei de marți, 21 decembrie 2021, după ce liftul unui azil din provincia autonomă Trento l-a zdrobit în timp ce încerca să-l repare.

Firma românului a fost solicitată marți, în jurul orei 20:00 pentru a repara liftul din clădirea unui azil.

Din primele investigații reiese că tânărul suda niște elemente metalice situate în puțul liftului când i-a cerut unui coleg să aducă niște materiale, scrie rotalianul.ro.

În timpul utilizării liftului, o contragreutate s-a deplasat din locul ei și l-a strivit pe român, provocându-i răni care în scurt timp au dus la decesul său.

La fața locului a fost solicitată o ambulanță, iar personalul medical care a intervenit la fața locului a încercat să-l resusciteze, dar fără succes.

Polițiștii și inspectorii de muncă au deschis o anchetă pentru a descoperi cu exactitate cum s-a petrecut tragicul accident.

Vizualizări: 1,736

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Externe:

Citește și: