Modul cel mai simplu de a pregăti inimi şi ficăţei de pui

Inimile și ficățeii de pui sunt o delicatesă dacă sunt gătite  corespunzător cu puţin piept de pui. Gătite rapid, la tigaie, acestea sunt atât de bune încât le mănâncă cu drag și cei mici.

Dacă vrei să gătești inimile și ficățeii de pui ai nevoie de puţine  ingrediente dintre care nu lipsesc ceapa şi usturoiul. Aceasta este cea mai simplă şi mai bună reţetă de a prepara inimi şi ficăţei.

Ingrediente:

    600 g piept de pui

    600 g inimi de pui

    600 g ficăței de pui

    4 cepe

    2 căței de usturoi

    sare, piper

    boia

    chimion

Mod de preparare:

Pentru început, spălăm pieptul de pui, pe urmă îl tăiem bucățele. Procedăm la fel cu inimile și ficățeii. Prăjim mai întâi pieptul de pui într-o tigaie încinsă cu ulei. Adăugăm ceapa tăiată mărunt și usturoiul. Adăugăm apoi usturoiul tăiat mărunt, inimile și ficățeii.Condimentăm bine cu sare și piper şi acoperim cu un capac, apoi gătim la foc mic timp de 5 minute.

Vizualizări: 1,457

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Bucătărie:

Citește și: