Modul miraculos prin care un scriitor spune că a fost vindecat de cancer de către un șofer de taxi

Dragomir Costineanu este un intelectual titrat, care trăiește de mult timp în Paris. Acesta a cunoscut intelectualitatea românească aflată în exil, cum ar fi Mircea Eliade, Emil Cioran, iar de Eugen Ionesco l-a legat o puternică prietenie. Dragomir Costineanu este legat de județul Gorj, pentru că, după terminarea facultății, a fost repartizat în municipiul Târgu Jiu, la Liceul nr.4. A rămas în relații apropiate cu foștii săi elevi, cei mai mulți absolvenți de studii superioare, care au ajuns, apoi, ingineri și chiar profesori universitari. 


Dragomir Costineanu a venit și în acest an în Târgu Jiu, pentru a-și lansa cel de-al doilea său roman „Într-o seară, de vară, o vioară, cânta", după ce, anul trecut, a venit cu primul său roman „Prieteni și dușmani“, care s-a bucurat de succes. 

Scriitorul a relatat că a fost beneficiarul unei adevărate minuni. Anul trecut venise în Târgu Jiu și pentru a-și lua rămas bun de la foștii săi elevi, deveniți între timp prieteni, deoarece fusese diagnosticat cu cancer în fază finală, neoperabil, care-i afectase patru organe: „Când ne-am întâlnit anul trecut era, de fapt, un bye-bye“. 

Însă, o întâmplare miraculoasă i-a schimba viața. A cunoscut un șofer de taxi, care posedă o energie neobișnuită. Acest șofer de taxi l-a transportat de acasă la institutul oncologic unde urma tratamentul împotriva cancerului. Șoferul de naționalitate arabă l-a privit direct în ochi și au discutat despre viață. Acest lucru s-a întâmplat timp de trei zile. În cea de-a patra zi a efectuat analize medicale, iar cancerul dispăruse.

Dragomir Costineanu a ținut să-i mulțumească șoferului de taxi în cadrul unor emisiuni de televiziune la care a participat: „Este o istorie adevărată, care mi s-a întâmplat și implică un bolnav de cancer și un șofer de taxi parizian, care se numește Mourad Martin Ben Romdhane. El s-a ocupat de transportul meu de la domiciliu la institutul oncologic «Curie» din Paris. Timp de trie zile am simțit influența sa asupra organismului meu, o influența benefică, și am simțit cu corpul meu se regenerează și întinerește. În cea de-a patru zi am făcut analizele și nu mai exista cancer. Este un gest minim pe care îl fac, pentru a-mi arăta mulțumirea și gratitudinea față de acest om. Am avut șansa să mă nasc a doua oară, prima dată de către mama mea și a doua oară de către acest mare domn“. 

Scriitorul a povestit că binefăcătorul său a vindecat și alți oameni cu care s-a conectat foarte bine: „A tratat și alți oameni bolnavi, dar nu a avut efect asupra tuturor. Probabil ca eu eram mai receptiv undelor sale pozitive sau puterii sale. Tot așa cum simțeam că radioterapia mă dărâma, simțeam cum prezența lui mă reconstruia“. 

Dragomir Costineanu a fost profesor universitar la universități cunoscute din Franța și cercetător la un centru din cadrul celebrei Universități Sorbona. De asemenea, acesta este autorul unei lucrări despre teatrul japonez kabuki, considerate ca fiind cea mai complexă din Europa.

Vizualizări: 1,944

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: