Momcilovic, „Robocop“ al CS Pandurii

Marko Momcilovic, sârbul de 27 de ani de la Pandurii, este, după 26 de etape din actuala ediţie, singurul jucător din Liga 1 care a bifat toate minutele acestui campionat, 2.340 de minute!

Momcilovic are un singur cartonaş galben în 26 de meciuri. În plus, în ultima săptămână a marcat 2 goluri cruciale pentru Pandurii. Fundaşul stânga sârb a marcat de 2 ori şi în tur, la meciul cu Astra Giurgiu, scor 1-2 şi o dată în remiza de pe teren propriu cu ASA Târgu Mureş, scor 1-1. Aşa se face că, cu 4 goluri marcate în acest sezon, Momcilovic e pe locul 3 în topul golgeterilor de la Pandurii după Mihai Roman (11 goluri) şi Deivydas Matulevicius (5 goluri). Momcilovic nu a jucat toate minutele numai în Liga 1, ci şi în Cupa României şi Cupa Ligii Adeplast! În Cupa României are 3 meciuri complete, iar în Cupa Ligii 4 meciuri de acest fel, unul chiar de 120 de minute la Mediaş în optimile competiţiei. Ca urmare a rezultatelor jucătorul a primit numele de „Robocop” al pandurilor!

Cota de piaţă a sârbului a crescut semnificativ de la sosirea la Pandurii Târgu Jiu, de la 400 de mii de euro la 1 milion de euro în acest moment (conform site-ului transfermarkt.com), Momcilovic jucând în acest răstimp şi în Europa League în campania senzaţională a pandurilor din 2013.

4 - goluri şi 2 pase de gol are Marko în sezonul actual din Liga 1

77 - de meciuri, 9 goluri, 6 pase de gol este bilanţul lui Momcilovic la Pandurii de la sosirea la Târgu Jiu în iulie 2013

Vizualizări: 156

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: