Pandurii, victorie importantă cu Petrolul

Pandurii Târgu Jiu s-a impus în meciul cu Petrolul Ploieşti, unicul gol al partidei fiind marcat de fundaşul Marko Momcilovic. Pandurii Târgu Jiu a reuşit cu această ocazie să obţină prima victorie pe terenul echipei Petrolul Ploieşti. Totodată, Pandurii s-a mai îndepărtat de retrogradare.

În minutul 14, Roman a centrat în faţa porţii, de unde Momcilovic a reluat din unghi de la 7-8 lateral stânga în poarta lui Pecanha.

La meci au asistat şi circa 20 de fani ai echipei din Târgu Jiu şi vreo 3500 ai Petrolul. Edi Iordănescu, antrenorul pandurilor şi fost căpitan la Petrolul, şi-a felicitat jucătorii. "Am beneficiat de această pauză competiţională pentru a ne pune pe picioare fizic şi s-a văzut. Am câştigat în faţa unei echipe puternice, unde puţine echipe se impun. Băieţii merită toate felicitările, mai ales că am evoluat şi împotriva publicului. Victoria e cu atât mai importantă cu cât ne-au lipsit o serie de jucători. Am evoluat fără Pintilii, Anton, Marian Pleaşcă, Erico, dar am demonstrat că avem un lot valoros şi că putem să ne impunem", a spus tehnicianul, la DigiSport.

Pandurii nu au avut o perioadă prea bună. După victoriile cu Dinamo şi Steaua, jucătorii lui Iordănescu nu prea au mai avut cu ce să se laude. "Am stat cam prost cu moralul în ultimul timp, dar acum ne-am revenit. Sunt trei puncte care ne aduc puţină linişte. Sperăm să câştigăm şi cu Astra, noi cu echipele puternice ne mobilizăm mai bine", a spus Dan Nistor.

Vizualizări: 145

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: