Baschet - Încă un cipriot la Energia

Echipa de baschet Energia Târgu-Jiu are un nou antrenor secund începând cu faza play-off-ului, în persoana cipriotului Christoforos Livadiotes. Alături de Claudiu Alionescu, Livadiotes, în vârstă de 35 de ani, va fi asistentul antrenorului principal Antonis Constantinides, în timp ce preparatorul fizic Bojan Hristovski a încetat colaborarea cu Energia.

Livadiotis a fost sezonul trecut antrenorul principal al echipei Etha Engomis, din prima ligă cipriotă, echipă cu care a cucerit cupa Ciprului. Energia aşteaptă însă un răspuns de la Constantindes dacă rămâne şi în sezonul următor la echipă. Constantinides trebuia să facă echipă cu conaţionalul său încă de la începutul sezonului, dar a dezvăluit faptul că noul său asistent a rămas în Cipru ca antrenor principal la Etha Engomis. Noul secund al Energiei a mai lucrat în Cipru cu Andreas Glyniadakis, Michal Kremen şi Porter Troupe. “Cu Constantinides am ţinut legătura zi de zi, am urmărit aproape toate meciurile pe care Energia le-a desfăşurat în acest sezon, astfel că am o idee foarte clară despre ceea ce se întâmplă aici. Nu este uşor pentru un antrenor asistent să vină la finalul sezonului şi imediat să fie gata pentru a-şi oferi ajutorul, dar din punctul meu de vedere, cunoscând mentalitatea antrenorului, plus câţiva jucători importanţi cu care am lucrat în trecut, mi-am uşurat oarecum munca”, a spus Livadiotes în conferinţa de presă.

Clubul s-a înţeles cu Livadiotis până la finele sezonului, dar Constantinides a declarat că şi-ar dori să lucreze cu noul său asistent şi în sezonul viitor. Dacă va mai fi aici! “Vom vedea dacă vom face echipă şi anul viitor, vom vedea dacă eu voi rămâne aici”. Livadiotis şi Constantinides au lucrat împreună timp de cinci ani de zile.

Vizualizări: 203

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: