Mopedişti răniţi în accidente de week-end

Tinerii urcaţi pe mopede pe care le conduc fără a avea prea multă experienţă în domeniu au fost implicaţi din nou la sfârşitul săptămânii trecute în accidente rutiere produse pe raza judeţului Gorj. Din fericire nimeni nu şi-a pierdut viaţa, numai că persoanele rănite au ajuns la spital, iar ulterior vor fi trase la răspundere şi din punct de vedere legal, în fiecare caz în parte fiind deschisă câte o anchetă.

Un minor de 15 a fost rănit la Covrigi, acesta fiind considerat vinovat de faptul că a intrat cu mopedul într-o căruţă care circula regulamentar, după cum spun poliţiştii. „Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat  faptul că,  Alexandru R.T., de 15 ani, din judeţul Gorj, în timp ce conducea un moped neînregistrat pe DJ 671 C a intrat pe contrasens lovindu-se de partea laterală a unei căruţe ce se deplasa regulamentar condusă de Constantin G., de 41 ani, din judeţul Gorj. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului mopedului care a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Tg-Jiu, pentru efectuarea de investigaţii medicale”, menţionează IPJ Gorj.

            De asemenea,  un alt accident a avut loc în apropiere de Târgu Jiu, acesta producându-se ieri noapte, viteza făcând ca mopedul condus de un tânăr să se izbească de un cap de pod pe care cel rănit nu-l va uita prea curând, mai ales că a scăpat cu viaţă după impactul produs în miez de noapte. „Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat  faptul că, Emil S.A., de 21 ani, din judeţul Gorj, în timp ce se deplasa cu un moped pe DJ 665A pe raza comunei Bălăneşti, sat Voiteştii din Vale, în zona km. 8+20, datorită imprudenţei în conducere, a pierdut controlul direcţiei,  a pătruns  pe contrasens, intrând  în coliziune cu un cap de pod, răsturnându-se în afara părţii carosabile. În urma impactului conducătorul mopedului a suferit leziuni corporale uşoare, fiind transportat cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean Gorj, în vederea  acordării de îngrijiri medicale”, menţionează poliţiştii.

Vizualizări: 107

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: