Morega (Motru): Se încearcă să nu se mai declare aceste cazuri de Covid

Afirmații grave făcute la TV Sud de viceprimarul din Motru, Cosmin Morega. Acesta crede că nu se mai declară toate cazurile de Covid-19, ca să pară că autoritățile și-au făcut treaba.

“Nu știu de ce cred eu că la ora actuală se încearcă să nu se mai declare aceste cazuri de Covid, se încearcă oarecum să fie cât mai puține, tocmai pentru a da senzația că am scăpat în totalitate. Ăsta este adevărul”, a spus Cosmin Morega. Pe de altă parte, Morega a spus că problema a fost mult amplificată, câtă vreme mortalitatea cauzată de alte boli este mult mai mare.

Cosmin Morega cere ca spitalele să revină la activitatea normală. “Secții precum fizioterapia, foarte importantă în zona noastră de minerit, secția de boli cronici și altele sunt blocate”, a spus Morega.

Viceprimarul din Motru crede că ne vom obișnui să trăim cu acest virus: “O să ne împrietenim cu acest virus, și el cu noi. Vedem că de la o zi la alta lumea nu mai pune accent pe această problemă”.

Jumătate din cazurile de Covid-19 diagnosticate în Gorj au fost din zona Motru, dar focarele de acolo par să se fi stins. (A.A.)

Vizualizări: 1,916

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: