E scandal în PSD! Dîncu, „războinicu’ de lut cu papuci de pluș"

Vasile Dîncu, cel care vrea să fie președintele Consiliului Național al PSD, dar a atacat fililalele din sudul țării, cele mai puternice din partid, a fost la rândul lui ținta unor atacuri. Fostul premier Mihai Tudose îi amintește lui Dîncu, cel care face parte din celebrul grup de la Cluj, că nu a câștigat niciodată alegerile la el în județ. Un motiv pentru care îl numește „Războinicu’ de lut cu papuci de pluș".

Vă prezentăm declarația integrală a lui Mihai Tudose:  
„Războinicu’ de lut cu papuci de pluș….

Am citit o declarație-confesiune a unui maaaare ,,gânditor” ce se vrea a fi reformatorul PSD!!! Am zis la început că gata, s-a terminat cu șmecheria și să vezi că se oferă candidat la primărie la Cluj! Dar nu…. Era mult mai ,,global” mesaju’….

Citez din Vasile Dâncu: ,,E adevărat că sunt câteva județe din Sud care au câștigat alegerile în ultima perioadă. Dar nu reprezintă nimic din punct de vedere politic și nici din punct de vedere al culturii politice din România.””

Am recitit. Și încă o dată. Deci… reforma propusă este de genul: nu reprezintă nimic cei care câștigă alegerile!!! Important este să fie el în fruntea partidului și să ne explice cu doctrina și programele ideologice. Încerc să înțeleg personajul prin prisma faptului că el nu a câștigat niciodată alegerile pe acolo pe la el.. Niciodată. Și prin urmare nu prea știe cum e. Dar emite axioma că cei care câștigă nu contează. Importanți sunt cei care sunt plini de avânt dar se împiedică-n papuci când pleacă la luptă (campanie)…. Și se mai și alintă că el nu prea vrea dar este foarte rugat… Poate pe principiul că e bun la bătaie.. că a mai luat!!!
Doamne apără și păzește.

P.S. Totuși o candidatură la ceva pe acolo prin preajmă? Așa ca puterea exemplului personal de cum să reușim să câștigăm alegerile?!?! Căci din opoziție e mai greu cu implementările mărețe de programe și reforme”.

Dîncu a lansat un atac la adresa filialelor PSD din sudul țării, deși acestea aduc cele mai multe voturi pentru Partidul Social Democrat. "În acest moment Transilvania și Moldova nu există în Partidul Social Democrat. E adevărat că sunt câteva județe din Sud care au câștigat alegerile în ultima perioadă. Dar nu reprezintă nimic din punct de vedere politic și nici din punct de vedere al culturii politice din România", a spus Dîncu în emisiunea 'România te privește' de pe Look Plus, citat de servuscluj.ro. (A.A.)

Vizualizări: 1,222

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: