Morega acuză fostul guvern că a dus minerii cu zăhărelul

Primarul din Motru, Cosmin Morega, speră ca noul guvern să găsească soluția optimă pentru pensionarea anticipată a minerilor și energeticienilor.

Morega este convins că problema nu a fost rezolvată până acum pentru că nu s-a vrut, doar că nimeni nu și-a asumat să le spună asta oamenilor. “Am convingerea că, așa cum au spus și reprezentanții Partidului Social Democrat, vor găsi cea mai bună soluție pentru a sprijini acești oameni care de luni de zile revenfică această problemă”, a spus Morega. “Foștii guvernanți ar fi trebuit să propună și să voteze exact ce trebuie sau să aibă curajul să spună că nu pot să îi ajute, nu doresc să îi ajute”, a adăugat primarul din Motru.

Morega a spus că trebuie salvate locurile de muncă, pentru că alții își păstrează capacitățile pe cărbune și ne cer nouă să le închidem. “Alții țin capacitățile de producere a energiei pe bază de cărbune, iar pe noi doresc să ne închidă, să ne îngenuncheze, fără a ne da alternativă. Nu mai e bun cărbunele, nu mai e bun lemnul, peste un an-doi aflăm că nu mai e bun gazul. Atunci, cu ce ne încălzim?”, a mai primarul de la Motru la Radio Infinit.

Primarul din Motru ar vrea ca românii să fie mai uniți și să nu mai accepte cu atâta ușurință tot ceea ce li se impune.

Vizualizări: 2,512

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: