Morega, desemnat de PSD să candideze la Motru

Cosmin Morega, directorul Direcției Publice, este candidatul Partidului Social Democrat la primăria Motru. Potrivit președintelui PSD Gorj, Florin Cârciumaru, Morega a obținut cel mai bun scor în sondajul organizat în municipiul Motru. Tot Cârciumaru a afirmat că deputata Khraibani și-ar fi manifestat intenția de a candida, însă rezultatul prost din sondaj a făcut-o să se răzgândească. Candidatul Morega a declarat că este pregătit să înceapă competiția electorală.

Florin Cârciumaru, președintele PSD Gorj, a declarat la un post de radio local că a fost stabilit candidatul la Motru. Este vorba de Cosmin Morega, care s-ar fi situat cel mai bine în sondajul efectuat la nivelul municipiului. Cârciumaru a spus că Morega s-a situat mult în fața celuilalt potențial candidat, Tudor Dobrică. ”Este clar că după sondajele pe care le-am făcut la Motru, pe sondajul făcut de organizația Motru, pe sondajul făcut de organizația județeană, domnul Morega are cele mai mari șanse de a fi ales primar la Motru. Nu-l susținem pe Dobrică pentru că sondajul și-a spus cuvântul. Domnul Morega are cele mai bune rezultate, la distanță mare de domnul Dobrică și de ceilalți din PSD, dar și la distanță mare față de candidatul PNL”, a spus Florin Cârciumaru, președintele PSD Gorj.
Întrebat dacă deputatul Camelia Khraibani s-a supărat în urma deciziei, Cârciumaru a spus că aceasta și-a dat seama că nu a obținut un scor tocmai bun în sondaj. ”Doamna Khraibani voia și dânsa să candideze pentru postul de primar, dar la întâlnirea pe care a avut-o organizația de la Motru și-a dat seama că nu poate să intre într-o competiție cu cei care au șanse mai mari. Atâta timp cât domnul Morega a luat procentul pe care l-a luat în interiorul PSD și după aia pe sondaj, era clar că nu putea avea câștig de cauză în fața domnului Morega”, a spus Florin Cârciumaru, președintele PSD Gorj.

Pregătit de campanie
Cel care a fost desemnat candidat, Cosmin Morega, spune că este pregătit trup și suflet să intre în competiția electorală, menţionând despre principalul său contracandidat, Gigel Jianu de la PNL, că este un candidat ca oricare altul. ”Sunt pregătit trup și suflet, nu se pune problema. Cred că domnul Dobrică va veni alături de noi, trup și suflet, nu va pleca. Oricine are loc în echipa noastră. Domnul Jianu este un candidat ca oricare alt candidat, el crede în programele lui, noi le avem pe ale noastre, rămâne să decidă cetățenii municipiului Motru”, a spus Cosmin Morega, candidatul PSD la Motru.

Vizualizări: 2,039

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: