Angheloiu a trecut la UNPR, Taşcău nu

Radu Angheloiu este noul vicepreşedinte al UNPR Gorj. Acesta a fost singurul dintre demisionarii ALDE care a participat la şedinţa Comitetului Executiv Judeţean al UNPR Gorj, care a avut loc miercuri seara. Angheloiu susţine că alături de el vor mai veni în UNPR şi alţi membri ALDE, din aripa PLR. Dorin Taşcău exclude din start ideea de a trece la UNPR. Ba mai mult, pare să fie deschis la discuţii cu Dian Popescu.

Radu Angheloiu ocupă funcţia de vicepreşedinte UNPR Gorj. „Sunt unul din cei 15 vicepreşedinţi ai UNPR Gorj. Sunt mai multe persoane din fostul PLR care vor veni în UNPR, dar la şedinţa de miercuri seară am participat doar eu. Va mai veni şi domnul vicepreşedinte Stelian Luca, domnul Ilie Rovenţa, membru în Biroul Politic Judeţean, organizaţii locale şi alţii. Cei din fostul PLR vom avea vineri o întâlnire şi vom vedea cine va mai veni alături de noi, în UNPR”, a declarat Radu Angheloiu. Acesta a trecut la UNPR după o încercare nereuşită de a intra în PNL. „Domnul Dian Popescu nu m-a sunat niciodată şi nici nu exista vreo şansă de revenire în ALDE. Am încercat însă să iau legătura cu cei din PNL, l-am sunat pe domnul Vâlceanu, dar nu mi-a răspuns. Iniţial voiam să mergem la PNL, nu pentru mine, ci pentru organizaţiile ALDE pe care le-am organizat eu şi care au fost alături de mine. Am încercat să caut cea mai bună soluţie, dar cred că asta este. Nu este o soluţie extraordinară, dar UNPR la Gorj va avea şi o componentă liberală. La alegerile locale, eu mă voi afla pe lista de consilieri judeţeni”, a precizat Angheloiu.


Taşcău, deschis la discuţii cu Dian Popescu
Dian Popescu, noul preşedinte ALDE, a recunoscut zilele trecute că a făcut în trecut o greşeală politică faţă de Dorin Taşcău. „Sper ca Dorin Taşcău să revină asupra demisiei sale şi îmi asum faptul că am făcut o greşeală politică faţă de el, cu câţiva ani în urmă”, a precizat Dian Popescu. După declaraţia acestuia, Dorin Taşcău pare deschis la discuţii. „Deocamdată, nu am luat nici o decizie. Am înţeles că ceilalţi au trecut la UNPR, dar în nici un caz eu nu voi merge la UNPR. Am pus suflet în construcţia ALDE, am plecat din PNL pentru că Crin Antonescu a rupt alianţa, dar dacă Dian Popescu recunoaşte nişte lucruri putem sta de vorbă”, a declarat Dorin Taşcău.

Vizualizări: 857

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: