Vicele de la Godineşti caută partid să candideze

Viceprimarul comunei Godinești, Aurariu Coman, are toate șansele să ocupe fotoliul de primar al localității după ce primarul în funcție, Gheorghe Corbeanu, a anunțat că nu mai candidează. Coman este în prezent independent însă spune că și-ar dori să facă parte dintr-o formațiune politică serioasă, care să-l susțină în campania electorală. Viceprimarul a fost membru PNL până anul trecut când a profitat de ordonanța 55 și a trecut independent, nemulțumit fiind de alianța PNL-PDL.

Bătălie mare la Godinești pentru scaunul de primar. Gheorghe Corbeanu, primarul în funcție, a anunțat că nu își mai dorește încă un mandat motiv pentru care la momentul actual lupta se dă între viceprimarul Aurariu Coman și președintele organizației PSD din localitate. Potrivit primarului, candidatul ar urma să fie stabilit în urma unui sondaj. ”Vine o vreme când nu poți să mai continui în fruntea unei instituții. Eu sunt la primăria Godinești din anul 2000, am fost viceprimar și apoi numai mandate de primar. Consider că este momentul să mai las și pe alții să continue proiectele sau să vină cu altele noi. Eu am fost cel care am sugerat să se facă un sondaj și în felul acesta să vedem cine stă cel mai bine și acela să fie candidatul. Nu am nicio preferință, pentru nimeni”, a spus primarul Gheorghe Corbeanu.
Viceprimarul în funcție, Aurariu Coman, pare să aibă cele mai mari șanse să fie noul primar al comunei Godinești. Acesta spune că este cu un pas înaintea contracandidatului său, președintele PSD Godinești. Vicele Coman spune că din funcția pe care o deține a reușit să cunoască toate problemele cu care se confruntă comunitatea. ”Se impune ca eu să candidez pentru funcția de primar acum că actualul primar nu-și mai dorește un mandat. Fac echipă cu dumnealui din anul 2004, cred că am și acest avantaj că știu ce probleme sunt, cunosc proiectele pe care le avem în derulare, știu ce ar mai trebui făcut. Una este să candideze cineva care a făcut administraţie publică din 2004 și alta este să vină primar cineva care nici nu locuieşte în Godinești. Cetățenii vor ști cel mai bine cine ar trebui să vină în locul actualului primar. La acest moment sunt independent, dar sunt deschis la discuții cu oricare alt partid pentru că este important să ai în spate susținerea unei organizații într-o campanie electorală”, a spus Aurariu Coman, viceprimarul comunei Godinești.

Vizualizări: 2,340

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: