Morega preia coordonarea UATAA Motru. Orașul, fără căldură din 31 decembrie!

Comitetul Local pentru Situații de Urgență Motru s-a întrunit pe 3 ianuarie, pentru a găsi soluții la criza generată de faptul că, din 31 decembrie, a fost oprită furnizarea agentului termic în localitate.

Directorul spitalului din Motru, Alin Efrim, a spus că încălzirea este asigurată cu gaz metan, dar unul dintre cele două cazane este defect și nu se știe cât va rezista celălalt.

Paul Constantin, șeful Poliției Locale Motru, a spus că nu are acces al Uzina de Agent Termic și Alimentare cu Apă Motru și că toate informațiile le-a aflat de la paznici.

Având în vedere că nici populația, nici școlile și alte instituții nu au căldură, comitetul a stabilit că la nivelul municipiului Motru este o situație de urgență. Astfel, comitetul pentru situații de urgență a stabilit ca primarul Cosmin Morega să preia coordonarea activităților care să ducă la repornirea instalațiilor de la UATAA Motru.

Reprezentantul UMC Motru a dat asigurări că va asigura o echipă tehnică și materialele necesare. Culmea, reprezentantul UATAA Motru a refuzat să participe la ședință, semn că problema nu este doar una tehnică, ci și de rea voință.

Galerie foto



Vizualizări: 4,314

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: