Trafic blocat spre Rânca

Drumul Național 67C care leagă orașul Novaci de stațiunea Rânca era aproape blocat, duminica, la orele prânzului, pe sensul de urcare spre munte. Sute de mașini erau încolonate spre stațiune și mergeau bară la bară.

Mulți dintre cei care au urcat spre Rânca aveau rezervare în statiune și au pierdut aproape o jumătate de zi în trafic. Alții aveau în plan sa petreacă doar o zi la schi, dar au făcut cale-ntoarsă. 

”Am făcut 3 ore din Novaci și până aici. Asta este situația, cumva ne așteptam să găsim aglomerat, dar nu așa(...) Am stat multe ore în trafic, ce să facem. Noi spunem că a meritat tot acest drum și nervii din trafic. Este superb aici(...) Am stat mai  mult pe drum, așa este, dar eu cred că merită. Chiar dacă te enervezi, atunci când ajungi aici te relaxezi imediat”, au spus câțiva șoferi.

Unii au fost nevoiți să își lase mașinile pe margine de drum și au pornit cu schiurile sau cu sania în mâini spre pârtii. Nici zilele următoare nu se anunță unele foarte relaxante din punct de vedere al aglomerației în stațiune.

Pe rețelele de socializare, au fost postate fotografii cu aglomerația de pe sosea. Nici pe sensul de coborâre din stațiune nu se circula foarte bine.

Vizualizări: 1,498

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: