Mort după ce a fost lovit de tren

Zi de 13 cu ghinion pentru un bărbat din Târgu Cărbunești, care și-a găsit sfârșitul după ce a fost lovit de un tren. Emil Ciocăzanu, în vârstă de 88 de ani, a fost acroșat de locomotiva unui accelerat care a trecut pe lângă el în timp ce acesta se afla pe marginea căii ferate cu vreo zece capre la păscut. Cei care îl cunosc spun că bătrânul avea probleme de auz, dar și de orientare, mulți dintre ei temându-se că va fi călcat de mașini atunci când mergea cu animalele pe marginea drumului național ce trece prin zonă.

Soția pensionarului a povestit că înainte de a pleca de acasă, Ciocăzanu s-a certat cu ea întrucât îi ceruse să nu mai plece cu caprele pe marginea căii ferate. Bătrâna se temea că se poate întâmpla ceva rău, dată fiind starea de sănătate a soțului, lucru care s-a și întâmplat în cele din urmă. „De 62 de ani eram împreună și până acum nu ne-am certat decât foarte rar. Acum, în ultima vreme, el nu mai auzea, vroia să stea doar cu caprele și eu i-am tot spus să nu se mai ducă cu ele pe la calea ferată sau pe marginea drumului, că nici nu au ce să mănânce, fiind iarnă, și poate îl și lovește ceva. De dimineață m-a înjurat când i-am spus să rămână acasă. Eu am plecat până la spital, că mă durea inima, iar el mi-a zis că atunci când o să vină seara cu caprele acasă să nu mă găsească pe bătătură că nu știe ce îmi face. Uite că acum el nu mai ajunge acasă, că nu a vrut să asculte de nimeni”, a spus soția rămasă văduvă.

Dosar penal pentru ucidere din culpă

Mecanicul locomotivei a fost cel care a sunat la 112 și a anunțat că a acroșat în mers un bărbat care nu s-a îndepărtat suficient de mult de calea ferată. Un echipaj medical s-a deplasat la locul indicat de acesta pentru a acorda primul ajutor, dar medicii nu au mai avut ce face. Bătrânul era deja mort, trupul său fiind ridicat și dus la Serviciul de Medicină Legală Gorj în vederea efectuării necropsiei. Pe numele mecanicului de tren a fost deschis un dosar penal în care sunt făcute cercetări pentru ucidere din culpă, la finalul anchetei, cel mai probabil, acesta urmând să fie găsit nevinovat pentru cele întâmplate.

Vizualizări: 906

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: