Morţi şi răniţi într-un accident la Bâlteni

O familie Rovinari se întorcea duminică noaptea de la o nuntă de la Bucureşti. Şoferul se grăbea să ajungă acasă, pentru a-şi trimite fetele luni de dimineaţă la grădiniţă. Conducătorul autoturismului Dacia a apăsat mult prea tare pedala de acceleraţie şi pe fondul oboselii, pe raza comunei Bâlteni, a pierdut controlul asupra volanului şi după ce a părăsit partea carosabilă s-a izbit de un cap de pod. În maşină erau patru adulţi şi doi copii. Între timp, o altă persoană a încetat din viaţă.

 În urma impactului şoferul a decedat pe loc, iar soţia, soacra, cele două fetiţe minore în vârstă de 4 respectiv 6 ani şi un verişor au ajuns în stare critică la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu-Jiu. „Am primit cinci victime dintr-un accident de circulaţie. Adulţii sunt în comă şi prezinte multiple traumatisme, una dintre fetiţe cea mică este mai grav, iar cea mare e conştientă, dar policontuzionată. Ea fost cea care a povestit ce s-a întâmplat. Trei dintre victime şi o fetiţă au fost internaţi în Secţia de Terapie Intensivă, iar cealaltă fetiţă la Ortopedie”, a declarat Liliana Crăciun, medic UPU.

Oamenii din zonă au rămas muţi de uimire când au văzut cum arată maşina. „Nu am văzut când s-a întâmplat accidentul, dar am auzit gălăgie şi am ieşit din casă. Erau multe ambulanţe, pompierii care încercau să scoată oamenii dintre fiare şi pe şofer încercau să-l resusciteze, însă nu au putut că murise. Erau şi doi copii. Dar eu nu am mai văzut până acum aşa ceva. Maşina e morman de fiare. Am înţeles că i-a sărit şi motorul. Groaznic”, spunea un localnic. Pompierii de la descarcerare au fost cei care au scos victimele dintre fiarele contorsionate. „Am intervenit pentru descarcerarea a şase persoane dintr-un autoturism implicat într-un accident de circulaţie pe raza localităţii Bâlteni. Intervenţia a fost destul de dificilă”, a declarat Aurelian Negrea, plutonier ISU Gorj.

Galerie foto


Vizualizări: 208

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: